Certificeret Dronepilot

Anders H. Petersen
 

Anders H. Petersen

Certificeret dronepilot. - 11 års erfaring inden for foto branchen

Jeg Startede AhpFly da jeg har en kæmpe kærlighed til droner,teknologi og photo, og jeg gør en stor ære i at få glade og tildfredse kunder.

i 2007 Startede mit indtog ind i den kreative verden, og med mit første kamera tog jeg mine første professionelle billeder og har lige siden da været professionel . 2015 åbnede muligheden sig så for at hoppe med på drone toget. .

kunderne siger

Halsnæs Forsyning

Halsnæs Forsyning
"Halsnæs Forsyning har brugt AhpFly til drone- film & foto. Der er en professionel tilgang til flyvningerne, som altid er velplanlagte. Slutresultatet er rigtig flot, og kan anbefales."

Topsil GlobalWafers

Topsil GlobalWafers
"Vi fik lavet en kort reklamefilm over fabrikken og området. vi kan kun anbefale AhpFly som har været meget effektiv og professionel under hele forløbet"

Godkendt

Godkendt

AhpFly er certificeret hos Trafikstyrelsen, som betyder at vi overholder de danske luftfartsstyrelses love og regler om flyvning med droner.
Pris

Pris

Prisen varierer efter den pågældende opgave, sted og de yderliger omfang. kontakt os og hør mere og få tildsendt et uforpligtende tilbud.
Sikkerhed

Sikkerhed

AhpFly tjekker altid udstyret, opdatere os altid på vejrsituationen, og opsøger de nødvendige sikkerheds informationer og de nødvendige tiladelser ved det pågældene sted.